Familieopstellingen

Vraag jij je ook wel eens af hoe het toch komt dat je de dingen doet zoals je ze doet? Ook wanneer je dat eigenlijk niet wilt en merkt dat je er last van hebt? In een gezin zijn er vaak ongeschreven regels, gebeurtenissen of personen  waar niet of nauwelijks over gesproken wordt. Wat je familie aan patronen heeft en de dingen die gebeurd zijn werken door in jou, hoe vreemd dat soms misschien ook klinkt. Ze zijn er, onbewust vaak, en ze zijn van grote invloed op hoe jij omgaat met je geliefden, je familie en vrienden, hoe je met problemen dealt, hoe je je gedraagt op je werk.

We gaan kijken naar welke invloed dit heeft gehad op jou. Welke patronen er nuttig zijn geweest en wat er nu anders kan.

 

Een opstelling is een krachtige manier om onbewuste patronen naar boven te halen. Zo krijg je inzicht in waarom bepaalde relaties niet goed lopen, of waarom je niet prettig in je vel zit, druk ervaart en vastloopt. Hoe het komt dat je steeds maar tegen hetzelfde aanloopt met je kinderen of ouders, in je werk, of je doelen maar niet haalt. Of je hebt vragen over je gezondheid en thema’s in je leven. 

Een opstelling kan een doorbraak zijn, een eye-opener waarmee je verder kunt.

Heb je vragen? App of bel gerust: 06-12426553. Ik lees en beantwoord de app zo snel mogelijk op werkdagen.

Scroll naar boven