Een klant :

Als je je vaak zo voelt kan ik je helpen uit die negatieve spiraal te komen

quote-left

Ik voel me de laatste tijd echt waardeloos. Ik heb nergens zin in en vind ook niets leuk. Op mijn werk vind ik het niet leuk, met vrienden/vriendinnen afspreken heb ik eigenlijk ook niet zoveel zin in (maar doe het wel zo nu en dan). Liefst zit​ ik de hele dag binnen en kom ik de deur niet uit. Doordeweeks moet ik natuurlijk wel naar mijn werk maar ik ga elke dag met tegenzin en ben ook erg stil, heb geen zin in mensen om mij heen. Als ik thuis zit barst ik soms ook in tranen uit omdat ik gewoon niet meer zo goed weet wie ik eigenlijk ben en wat ik wil. Heb vroeger wel het een en ander meegemaakt maar ik ben ook niet zo'n prater, zeker niet met familie, zij hebben ook hun eigen problemen. Met vriendinnen praat ik over bepaalde dingen wel maar word er moe van dat je altijd maar een lach op moet zetten en gezellig moet doen want dan hoor je erbij. Sowieso voel ik er niet veel voor om met hen te bespreken hoe ik mij voel, zij snappen dat toch niet. Bij hun gaat alles voor de wind wonen nota bene nog thuis en hebben het prima op hun werk en doen genoeg leuke dingen. Ik woon al jaren op mezelf en sta er altijd wel een beetje alleen voor. Volgens mij ben ik eigenlijk ook wel iemand die alles opkropt. Weet niet zo goed wat ik hiermee moet en hoe ik mij beter kan gaan voelen...

Voorkom dat je negatieve gevoelens om worden gezet in een depressie en kies voor één of meerdere sessies in mijn praktijk

Contactformulier