Integratieve Therapie

Soms is het nodig om bepaalde ervaringen van vroeger opnieuw te beleven, ook ervaringen die je goed weggestopt hebt. Dat is altijd met een reden en dit werkt vaak door in je dagelijks leven en hoe je lichaam voelt. Vaak is er moeite met echt ontspannen. Als je deze ervaringen goed verwerkt kunnen ze een herinnering worden, zonder de nare effecten. Dat geeft rust.  En rust geeft je mogelijkheden om je leven op een fijne manier te leiden.

Dat kan op verschillende manieren. Wanneer we teruggaan in je verleden kan dat heel doeltreffend door regressietechnieken in te zetten. Dat is het opnieuw beleven van wat er destijds gebeurd is en aangevuld met o.a. innerlijk kind werk. Zo kan je herinnering die zich vaak ook uit in lichamelijke klachten, loskomen en verwerkt worden. EMDR kan ook hiervoor ingezet worden. En wanneer je moeite hebt met grenzen en communicatie, gaan we haptonomisch kijken. We kijken altijd naar welke methode voor jou het beste werkt en waar je je het meest aan hebt. De buttons op de site kunnen je meer vertellen over de andere methodes.

Ik heb een praktijk aan huis.  Wanneer je ver weg woont of gewoon liever online therapie volgt kan dat zeker ook, ook voor EMDR.

Je kunt naar de desbetreffende pagina gaan wanneer je meer wilt weten. Je kunt ook even bellen of appen als je vragen hebt over mijn werkwijze.

EMDR

EMDR wordt gebruikt om traumatische ervaringen te verwerken en helpt bij verschillende psychische klachten en problemen

Epiphora

Ik pas deze methode toe waar nodig om te helpen ontspannen, bij traumaverwerking en bij slaapproblematiek.

Familieopstellingen

Een opstelling is een krachtige manier om onbewuste patronen naar boven te halen.

Haptonomisch Coachen

We gaan aan de slag op een directe, speelse manier om te zien hoe je de dingen doet en wat het effect daarvan is. Je word je er zo snel van bewust van wat er nu eigenlijk gaande is.

Coaching Transgender

Gevoelens van verwarring, rouw en allerlei vragen kunnen de kop opsteken. Ik ben naast therapeut ervaringsdeskundig met deze materie.

Scroll naar boven