Bij een individuele sessie is er focus op het oplossen van alle belemmeringen die jouw geluk in de weg staan

Mijn aanpak

  • Je neemt contact op en we plannen een intake. Dat kan via telefoon of in persoonlijk contact.
  • We stellen samen het doel vast wat je wilt bereiken
  • In de sessies gaan we diagnose stellen, op zoek naar de oorzaken van belemmeringen en help ik je om die oorzaken aan te pakken en op te lossen

Wat kun je van mij verwachten?

Mijn achtergronden zijn divers. Ik gebruik verschillende methodes waaronder EMDR, regressietechnieken, haptonomie, Personal Tuning ademtherapie en meer. Ik beheers deze technieken en pas die toe wanneer ik denk dat die helpen om jouw tot een gewenst resultaat te brengen.

Ik leg je uit wat ik doe en licht toe waarom ik de één of de andere therapie ga toepassen. Ik heb een heel nuchtere aanpak, pragmatisch en mijn aanpak is direct, ik ben wars van onnodig wollige verhalen.

Ben je nog niet helemaal zeker? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op en maak je zorgen bespreekbaar.

Om het makkelijk te maken kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier

Contactformulier