Misschien heb je last van een onverwerkt trauma

Natuurlijk heeft ieder mens wel eens last van een sombere bui en moet je niet meteen achter elke drempel een onverwerkt trauma verwachten. Maar als je langdurig last hebt van klachten en je voelt diep van binnen dat er iets dwars zit, dan is het zinvol om op zoek te gaan naar de oorzaak. Ik help je bij die zoektocht met gebruik van verschillende methode's waaronder EMDR.

Symptomen

Klik op het tabblad dat je aanspreekt. Herken je jezelf?

  • Emoties
  • Schuldgevoel
  • Afwijzing
  • Piekeren

In de geest van de mens lijkt het wel op een theater. Oude ervaringen worden steeds opnieuw afgespeeld en het aantal herhalingen neemt steeds meer toe. Maar heel veel mensen gaan ook vastzitten in scènes van de toekomst, een theaterspel dat naar alle waarschijnlijkheid nooit zal spelen.

Op die manier worden oude pijnen steeds opnieuw gevoeld doorleefd en bestaat de kans dat je blijft hangen. Losmaken van die oude ervaring is dan de weg om weer vooruit te kunnen.

Als je aan je leven iets wilt veranderen, is de eerste stap contact opnemen voor een intake. Om de drempel laag te maken is hieronder een contactformulier beschikbaar.

Contactformulier