Mag ik me hier wat uitgebreider voorstellen

Ik hou van creativiteit, van schilderen, van de mogelijkheid van mensen om zich te uiten via kunst. Ook in mijn praktijk werk ik wel met kunstzinnig counselen, soms kun je met tekenen uitdrukken wat woorden niet kunnen zeggen... Ik geef nog steeds schilderles aan volwassenen en haal hier veel voldoening uit.

jacqueline klein

Jacqueline Klein

Ik ben geboren in 1965. Na de middelbare school ben ik eerst gaan werken en ben ik op mijn 25e begonnen aan een studie tekenen en schilderen aan de Hogeschool Windesheim. Intussen bleef ik op kantoor werken, totdat het mij letterlijk pijnlijk duidelijk werd dat dit niet mijn richting was. In 2006 moest het roer echt om en ben ik Haptonomie gaan studeren bij Synergos in Amersfoort, hier heb ik in 2008 de basisopleiding afgerond. Na het tweede jaar kwam ik in aanraking met regressietherapie en vond daar de antwoorden op wat mij boeide en bezighield op therapiegebied. Ik besloot de opleiding te gaan volgen bij Tasso Instituut waar ik mijn diploma behaalde in 2013. Bij deze opleiding ben ik nog steeds betrokken als docent, supervisor en huiswerkbegeleider. In 2016 heb ik de opleiding Personal Tuning Ademtherapie afgerond, in 2017 de PSBK en in 2019 de opleiding EMDR. Met deze verschillende methodes ben ik in staat om uiteenlopende klachten te behandelen en deze in te zetten op een manier die voor jou het beste werkt.

Opleidingen en relevante nascholingen:

2007: Rouw en verliesverwerking, Stichting Elizabeth Kübler Ross

2007-2009: Synergos, Nederlandse Vakopleiding voor Haptonomie

2010-2013: Tasso Instituut, Transpersoonlijke regressietherapie

2016: Personal Tuning Therapie, ademcoach

2017: PSBK, Con Amore

2019: EMDR, BivT

Relevante nascholingen: o.a. eetstoornissen, familieopstellingen, eenzijdig relaties verbeteren, omgaan met weerstand, karakterstructuren.