Regressietherapie

Ieder mens krijgt in zijn of haar leven wel eens te maken met
problemen. Stress, burn-out, spanningen in je relatie of gezin, verlies van een dierbare en tal van andere zaken. Ook kunnen onverwerkte gebeurtenissen je zodanig hinderen dat goed functioneren er even niet meer bij is…

Regressie is een ander woord voor teruggaan in de tijd, naar daar waar het probleem ooit ontstaan is. Dat kan in je jeugd zijn, of elders. Deze therapie is kortdurend, er zijn minder behandelingen nodig dan bij een reguliere therapie. Soms is het nodig om wat langer te werken aan een probleem, en vraagt dit wat meer behandelingen.

Geschikt voor veel problemen.

Deze therapie is geschikt voor het behandelen van veel verschillende soorten klachten en problemen. Zoals angsten en fobieën, traumabehandeling, gevolgen van pesten, slachtoffer van huiselijk geweld en seksueel misbruik, rouwverwerking, verslavingen, depressie, stress, PTSS, eetstoornissen, uitbehandelde fysieke klachten en vele andere problemen. Ook voor jongeren is deze therapie zeer geschikt.

De therapie is niet geschikt voor mensen met schizofrenie en die een psychose hebben (gehad).

Met regressietherapie ga je naar de kern van het probleem. Zonder omwegen en met een vlot resultaat.

Regressietherapie werkt.

Regressietherapie levert goede en indrukwekkende resultaten op. Het komt regelmatig voor dat cliënten die niet geholpen konden worden met andere therapieën, met regressietherapie wél van hun klachten af komen. Hoewel je baat kunt hebben bij andere therapie, helpt deze je niet een nare ervaring te verwerken. Regressietherapie brengt je terug naar de belastende ervaring, laat je beseffen dat deze voorbij is en deze voor eens en altijd loslaat.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij het Tasso Instituut, waar ik nog steeds aan verbonden ben als supervisor en huiswerkbegeleider. Ik combineer regressie daar waar nodig met Personal Tuning en haptonomie. Soms is alleen Personal Tuning voldoende.  Wanneer je vragen hebt ben ik graag bereid om je meer uitleg te geven. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 038-8535893 of 06-12426553 en mail.

Een reactie plaatsen