Logo Jacqueline Klein

Ik help mensen met stress en burnout klachten, teams die door spanningen tussen teamleden vastlopen of mensen met een trauma, angsten of fobie in enkele sessies de belemmeringen weg te halen.

Herkent u zich in één van deze beschrijvingen?

exclamation-triangle

Trauma & rouwverwerking

Het verlies van een kind of partner of een andere traumatische gebeurtenis kan je leven zo beheersen dat er een belemmering ontstaat geluk te vinden. Je kunt jezelf verliezen in verdriet. 

cloud

Gevolgen van mishandeling

Als je in je leven misbruikt of mishandeld bent dan trekt dat een wissel op de keuzes die te maakt in de rest van je leven. Je kutn vast blijven zitten in de verwerking ervan en leeft als onde reen donkere wolk. 

code-fork

Preventieve behandeling

Elk mens komt in zijn of haar leven op een moment waarop keuzes gemaakt worden over vervolgen van je pad of het inslaan van een nieuwe weg. Als je niets doet volgt er onzekerheid en stress. 

slack

PTSS

De gevolgen van post traumatisch stress syndroom hebben een grote impact op je leven. Vaak ben je niet meer in staat sociale contacten te onderhouden en kan je niet meer werken.

line-chart

Bedrijven & teams

Als er spanningen tussen mensen ontstaan en de samenwerking in een team stroef wordt, dan neemt de productiviteit af en neemt ziekteverzuim toe. Tijd om de belemmeringen aan te pakken en de weg omhoog te kiezen.

Mag ik me kort voorstellen, ik kan je in enkele sessies helpen

jacqueline klein

Jacqueline Klein

Ik behandel volwassenen en adolescenten met uiteenlopende problematiek, waaronder trauma-behandeling, burn-out behandeling en preventie, rouwverwerking, gevolgen van mishandeling en misbruik, angsten en fobieën, relatieproblemen, post traumatisch stress syndroom (PTSS), waarbij ik gebruik maak van verschillende methodieken.

Naast individuele behandelingen geef ik trainingen in burn-out herstel en preventie, balans en veerkracht en diverse andere trainingen. Deze trainingen geef ik al naar gelang de inhoud samen met een andere therapeut.

Als je iets aan je situatie wilt doen

Neem dan de eerste stap.